BFGOODRICH
G-GRIP ALL SEASON2 SUV
 • Renkaat tieajoon
 • 3PMSF

  3PMSF

 • M+S-renkaat

  M+S-renkaat

 • summer

  summer

2 kokoa saatavilla

BFGOODRICH G-GRIP ALL SEASON2 SUV

 • Renkaat tieajoon

 • 3PMSF

  3PMSF

 • M+S-renkaat

  M+S-renkaat

 • summer

  summer

Erinomainen ajokokemus kaikilla säillä, uudella muotoilulla

BFGoodrich g-Grip All-Season 2 tarjoaa erinomaisen jarrutuskyvyn märällä(1), hyvän pidon kuivalla(3) ja on hyväksytty talvikäyttöön(4), mikä varmistaa hyvän suorituskyvyn kaikissa sääolosuhteissa.

 • BFGoodrich -kesärengas
 • Erinomainen jarrutuskyky märällä(1)
 • Tehokas vedenpoistokyky, joka pienentää vesiliirron riskiä(2)
 • Paremman pidon ansiosta lyhyemmät jarrutusmatkat kuivilla teillä(3)
 • Laillinen talvikäytössä (3PMSF)(4)

Erinomainen jarrutuskyky märällä(1)

BFGoodrich g-Grip All-Season 2 -renkaan V-muotoinen ja pyörimissuunnaltaan määrätty pintakuvio sekä viistot urat helpottavat veden poistumista renkaan alta, mikä parantaa vesiliirron torjuntaa. Renkaan erinomaisen jarrutuskyvyn(1) ansiosta voit ajaa luottavaisin mielin märillä teillä varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn työ- ja viikonloppumatkoillasi.

Parempi pito kuivalla tiellä(3)

BFGoodrich g-Grip All-Season 2 tarjoaa entistä paremman pidon kuivilla teillä ja sen jarrutusmatka kuivalla on lyhyempi verrattuna edellisen sukupolven renkaaseen(3). Pintakuvion muotoilun ansiosta renkaan kosketuspinta tiehen on laajempi, mikä lyhentää renkaan jarrutusmatkaa 3,5 metrillä kuivalla ajoalustalla. Ajon hallintaa ja suorituskykyä varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn.

Laillinen talvikäytössä (3PMSF)(4)

BFGoodrich g-Grip All-Season 2 -renkaassa on 3PMSF-merkintä, joka osoittaa, että se on hyväksytty talvikäyttöön(4) ja on todiste renkaan turvallisuudesta lumella. Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa suositellaan kuitenkin pohjoismaisten talvirenkaiden käyttöä vaativilla talvikeleillä, mutta BFGoodrich g-Grip All-Season 2 lyhentää talvirenkaiden käyttöaikaa.

2 saatavilla olevat koot renkaalle BFGOODRICH G-GRIP ALL SEASON2 SUV

Fits your vehicle

BFGOODRICH G-GRIP ALL SEASON2 SUV 205/70R16 97H

EU-RENGASMERKINTÄ

Polttoainetaloudellisuusluokka

C

Märkäpitoluokka

B

Vierintämeluluokka

69 dB

Leveys

205

Profiilisuhde

70

Vannehalkaisija

16

Kantavuustunnus

97

Suorituskykyluokka

H

Erityismerkintä

3PMSF

Oikeudellinen huomautus

(1) - jarrutuskyky märällä  - BFGoodrich g-Grip All Season 2 on saavuttanut B-luokituksen märkäpidossa EU:n rengasmerkintäjärjestelmän mukaan.    

(2) - pienempi vesiliirron riski  - Parempi vesiliirron vastustuskyky: 8 % suoralla tiellä ja 4 % kaarteessa verrattuna edeltäjään, BFGoodrich® g-Grip All Season -renkaaseen 205/55 16 91H -koossa. Michelin-yhtymän sisäiset testit (Ladoux'n teknologiakeskus, Ranska, joulukuu 2014).          

(3) - jarrutuskyky kuivalla -9 % lyhyempi jarrutusmatka verrattuna edeltäjään, BFGoodrich® g-Grip All Season -renkaaseen 205/55 16 91H -koossa. (Michelin-yhtymän sisäiset testit 26.1.2015 Fontangen radalla). 

(4) - M+S ja 3PMSF-merkinnät  - BFGoodrich g-Grip All Season 2 on laillinen talvikäytössä ja sillä on sekä 3PMSF- että M+S -merkinnät

Käyttämääsi verkkoselainta ei tueta
Tämä verkkosivusto ei tue käyttämääsi verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki toiminnot eivät välttämättä toimi aiotulla tavalla. Tämä saattaa hankaloittaa sisältöjen selaamista. Käytä tai päivitä/asenna jokin seuraavista selaimista, jotta voit käyttää tätä verkkosivustoa mahdollisimman monipuolisesti.