BFGoodrichin henki

BFGoodrich? Rakkaudesta ajamiseen... Ammattikuljettajat eivät ole ainoita, jotka suhtautuvat autoihinsa tosissaan. Kaikki, jotka tuntevat seikkailun verissään, tuntevat myös tarpeen päästä tien päälle nauttimaan ajomatkan jokaisesta pienestä hetkestä. Renkaamme on suunniteltu ja valmistettu ajokipinän saaneille ihmisille, jotka viettävät viikonloppujaan seikkaillen mutkittelevilla vuoristoteillä tai polttamalla kumia maailman kilparadoilla. Teemme jatkuvasti töitä parantaaksemme renkaidemme suorituskykyä, koska haluamme samaa kuin sinä: enemmän hallittavuutta, tiukempaa pitoa ja suurempaa ajonautintoa. Rakkaus ajamiseen on aina toiminut BFGoodrichin inspiraation lähteenä.
 • Edelläkävijä tarina

  Perustamisestaan ​​lähtien BFGoodrich on ollut tunnettu uraauurtavasta luonteestaan ja halusta ylittää suorituskyvyn rajat. Tämän ajatuksen siivittämänä on syntynyt useita tärkeitä rengasalan innovaatioita.

  Rajojen ylittäminen on toiminut punaisena lankana yrityksen koko historian ajan ja haasteet, joihin yhtiö on rohkeasti tarttunut, ovat jättäneet jälkensä renkaiden kehitykseen.
  +
 • BFGoodrich ja moottoriurheilu

  +
 • Virstanpylväät

  +